25 mei in Oostwold: Erwin de Vries en Elad in concert

0 368

De Stichting Beheer Kerkelijk Erfgoed Oostwold (SBKEO) organiseert regelmatig bijzondere concerten in de monumentale Hervormde kerk van Oostwold. Op 25 mei om 20.00 uur is het de beurt aan de Groninger troubadour Erwin de Vries en Brassband Elad uit Muntendam om op te treden.  

Elke Groninger kent Erwin de Vries. Zijn markante, wat rauwe geluid in combinatie met zijn mooie poëtische teksten maken hem tot één van de meest geliefde zangers in het Groninger taalgebied. Zijn recente CD “De Noodzoak” werd door critici zeer goed ontvangen. Onlangs mocht hij tijdens het Koningsdagconcert nog optreden voor de koninklijke familie.

De Christelijke Brassband Elad is ook al geen onbekende in de regio. De Muntendammers geven regelmatig concerten. Recent traden zij op met trompettiste Melissa Venema en de Urker Mans Formatie. Het orkest neemt regelmatig deel aan concoursen en festivals. Sinds 2014 staat ze onder leiding van dirigent Gosse Reijenga.

Brassband Elad en Erwin de Vries gaven in juni 2017 een gezamenlijk concert voor een uitverkochte zaal in het dorpshuis van Meeden. Dat is van beide kanten erg goed bevallen en het was voor SBKEO reden om beiden uit te nodigen voor een concert op deze unieke historische locatie in Oostwold.

Erwin de Vries en Brassband Elad zijn op 25 mei solistisch én gezamenlijk te horen. Het wordt een bijzondere avond waar liefhebbers van brassbandmuziek en fans van Erwin de Vries reikhalzend naar uit kunnen kijken.

De kerk is op 25 mei vanaf 19.15 uur open. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn in Oostwold te koop via Café De Twee Oldambten, Kapsalon Harma en RegioBank & hpkorte voor geld en goed. In Muntendam kunt u terecht bij ABF Verzekeringen (Middenweg 174). Ook via stichtingbkeo@yahoo.com zijn kaarten te bestellen. Actuele informatie over het concert is te vinden op www.kerkelijkerfgoedoostwold.nl.

Tagged with:
admin

View all contributions by admin

Similar articles