BRASS & MORE zaterdag 21 oktober

0 220

Dit jaar bestaan we 100 jaar en dat gaan we vieren!

We pakken groots uit en verwelkomen u graag op zaterdag 21 oktober aanstaande in het Kielzog in Hoogezand voor het concert BRASS & MORE.

We presenteren een gevarieerd programma vol prachtige brassband muziek waaronder bekende koralen en een welbekende klassieker. Medewerking wordt verleend door Shirma Rouse en Erwin de Vries.

Shirma Rouse

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma Rouse door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival.

Erwin de Vries

Erwin de Vries is een Gronings-talige liedjes schrijver en zanger. Zijn grote passie bestaat uit optreden met zijn eigen repertoire van maar liefst inmiddels 10 albums. Dat doet hij solo, in duo vorm met een toetsenist/gitarist of beide, maar ook met zijn eigen band De Zunderlingen. Daarnaast werkt hij regelmatig samen met orkesten zoals het Noord Nederlands orkest of regionale orkesten en ensembles.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Kaarten zijn te bestellen via Kielzog. Klik hiervoor op onderstaande link.

https://www.kielzog.nl/theater/brassband-elad-met-shirma-rouse-en-erwin-de-vries/

Tagged with: , , ,
admin

View all contributions by admin