Iedereen die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de vereniging kan volgens het huishoudelijk reglement worden benoemd tot erelid van Elad. Hieronder ziet u een overzicht van de in leven zijnde ereleden.


De heer L. Leutscher (Lubertus)
LubertusIn 2013 heeft Lubertus na ruim 23 jaar dirigentschap afscheid genomen van Elad. Tijdens het 90-jarig jubileumconcert heeft de band hier op passende wijze aandacht aan besteed. Onder leiding van Lubertus heeft Elad succesvol deelgenomen aan concoursen en vele bijzondere concerten gegeven. Elad en Lubertus zijn lange tijd aan elkaar verbonden geweest. Al op jonge leeftijd musiceerde hij als trompettist bij de toenmalige fanfare, waar ook Leutscher Sr. actief lid was.


De heer S. van der Laan (Sjoert)

In 2018 maakte Sjoert van der Laan bekend dat hij om gezondheidsredenen moest stoppen als slagwerker bij onze band. Hij is ruim 64 jaar lid van onze vereniging geweest waarvan 20 jaar als bestuurslid en altijd erg betrokken geweest bij het wel en wee van Elad. Bij zijn 60 jarig jubileum werd hij zelfs koninklijk onderscheiden.