Geslaagde bijdrage Try-out Groninger bands 31-10-2015

0 231

Op 31 oktober 2015 vond in de Gastkerk te Zuidhorn een try-out plaats van de Groninger brassbands. Ze konden daar de werken ten gehore brengen die ze over twee weken op het NBK (Nederlandse Brassband Kampioenschappen) zullen spelen. Hoewel  Elad niet deelneemt aan de NBK, mochten we wel een miniconcertje verzorgen tijdens deze avond.

Presentatrice Romi Valkema introduceerde Elad bij het publiek als volgt: “Brassband Elad doet niet mee aan het NBK maar door deel te nemen aan deze try-out willen ze wel graag proeven aan de NBK-sfeer. Het zou mij niets verbazen als we deze club binnen enkele jaren op het podium in Utrecht mogen begroeten.” Daarin had ze een goed punt. Het is inderdaad een van de ambities van Elad om in een van de komende jaren deel te gaan nemen, wellicht al in 2016.

De bijdrage van Elad bestond uit de werken Heaven came down (Herikstad), As the Deer (Nystrom), Oregon (Jacob de Haan) en Brand New Day (arr. Frank Bernaerts)Na afloop van ons optreden mochten we genieten van de overige deelnemers.

We wensen Immanuël, Gereformeerde brassband Groningen, Constantijn Huijgens, Martini Brassband en de Provinciale Brassband Groningen veel succes in Utrecht!

Tagged with:
admin

View all contributions by admin

Similar articles