Zomeravondconcert met Erwin de Vries op 7 juli in Meeden  

0 319

Wie kent hem niet? De Groninger troubadour Erwin de Vries die barrevoets zingt over al wat hem bezighoudt. Op 7 juli geeft christelijke brassband Elad uit Muntendam een uniek concert in het dorpshuis in Meeden waarbij een grote rol is weggelegd voor Erwin. Ook zullen drie nieuwe arrangementen hun première beleven. Het concert staat onder leiding van dirigent Gosse Reijenga.

Elke Groninger kent Erwin de Vries. Zijn markante, wat rauwe geluid in combinatie met zijn mooie poëtische teksten maken hem  tot een van de geliefdste zangers in het Groninger taalgebied. Ook zijn recent verschenen CD “De Noodzoak”  werd door de critici zeer goed ontvangen. Reden genoeg voor brassband Elad uit Muntendam om deze zanger te contracteren voor een spetterend zomeravondconcert in het dorpshuis in Meeden.

Speciaal voor de gelegenheid heeft Elad in samenwerking met Prins Hendrik uit Scheemda en Excelsior uit Pekela drie werken van de nieuwste CD laten arrangeren door arrangeur Menno Bosgra. Een unieke samenwerking die tot een mooi muzikaal resultaat heeft geleid. Tijdens het concert vindt de officiële première in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de andere verenigingen en de arrangeur.

Naast deze nieuwe nummers zijn zowel Elad als Erwin solistisch en gezamenlijk te horen. Een avond die voor iedereen wat biedt en waar zowel de fans van brassbandmuziek als fans van Erwin volledig aan hun trekken zullen komen.

Voor dit concert hebben wij een financiële bijdrage mogen ontvangen van de Dorpsraad Meeden en de NAM. Akkermans Showtechniek verzorgt de techniek.

Voor iedereen die zin heeft in een leuk avondje uit! 7 juli 2017 om 20:00 in het dorpshuis van Meeden. Zaal open om 19:30 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop via ABF Verzekeringen aan de Middenweg 174 in Muntendam, Tankstation Eden aan de Hereweg 167 in Meeden of via info@brassbandelad.nl. Actuele informatie over het concert vindt u op www.brassbandelad.nl.

Tagged with:
admin

View all contributions by admin

Similar articles